in

OMG! Selena Gomez och Justin Bieber rapporteras vara tillsammans igen!

justin bieber selena gomez ihop

Jelena är tydligen back on track! Mer

För bara några dagar sedan gjorde världsstjärnorna Selena Gomez och The Weeknd slut efter att ha varit tillsammans i tio månader. Strax efter kunde man se att Selena Gomez hängde med exet Justin Bieber. Och nu rapporteras det att de är ett par igen!

– Selena och Justin är ihop igen. Det slutade bra mellan Selena och The Weeknd, det var inte dramatiskt och det handlade inte om Justin. Men Selena har alltid haft känslor för Justin, säger en källa till Us Weekly.

Bieber och Gomez har definitivt en stormig historia, men de ska alltså ha lagt det bakom sig nu. De har under de här dagarna setts hänga med varandra flera gånger, bland annat har de cyklat runt i LA tillsammans.

j s cyklar

– Justin och Selena började nyligen prata med varandra igen. De insåg att det var dags att växa upp från deras historia och gå vidare. De har vuxit upp mycket de senaste åren och de är mogna om situationen, säger en annan källa som ska stå nära Gomez.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss