in

OMG – nu söker man personer till svenska Skam!

skam säsong 3 svt play

Skam blir svenskt! Nu söker man efter personer som ska spela i nya serien ”Eagels”. Mer

Har du suttit och tittat på Skam och önskat att du kunde spela Noora? Då kan din dröm gå i uppfyllelse – nu söker man nämligen personer till svenska Skam!

Under resten av april och början på maj kommer produktionsbolaget New Stories åka runt i Sverige och leta efter nästa Noora och William.

New Stories ska tillsammans med SVT göra svenska Skam. Serien kommer att heta ”Eagels”, och det ska vara en ”ungdomsserie om kärlek, vänskap, svek och hockey i en svensk småstad”, skriver Expressen. Kan vi då gissa på att det är hockeylaget som heter Eagels kanske?

Man kommer söka tjejer och killar i åldrarna 16-22.

– Vi ska göra en ungdomsserie och vi börjar provfilma redan nu. Allt är inte riktigt på banan 100 procent, säger producenten Stefan H. Lindén till Expressen och svarar på frågan va de söker hos rollinnehavarna så här:

– Någon karaktär vill vi ska kunna sjunga och även idrottsrelaterade saker är fördelar. Det är framför allt unga duktiga talanger inom skådespel.

Känner du att du är rätt person för rollen? Här är listan på var och när castingen kommer hållas:

Norrköping 14 april
Stockholm 14 & 15 april
Linköping 15 april
Jönköping 21 april
Västerås 22 april
Göteborg 28 april
Borås 29 april
Kalmar 29 april
Karlskrona 5 maj
Växjö 6 maj

Just nu får du ett lyxigt kit från Estelle & Thild när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Följ oss på Instagram för inspiration, skratt,

nyheter och tävlingar!