in

OMG! Gigi Hadids riktiga namn är inte Gigi – hon heter något HELT annat egentligen

gigi dragare

Supermodellen Gigi Hadid föddes inte alls som Gigi! Mer

Hörrni, världen kommer inte bli den samma efter att du läst det här. Eller så kommer den det. Men ändå – sånt här är spännande! Gigi Hadids riktiga namn är inte ens likt Gigi. Gigi heter egentligen… Jelena!

gigi

Det avslöjades faktiskt redan för två år sedan i en intervju för Vogue som Gigi gjorde, men det är först nu som det blivit uppmärksammat. Då berättade Gigi hur namnet fastnat.

– Min mamma kallades för Gigi när hon var ett barn av hennes mamma, men bara hemma.  Jag kallades sedan det hemma när jag var liten. I första eller andra klass var det en tjej som hette Helena och det blev väldigt förvirrande när läraren ropade ut våra namn, så läraren frågade mamma, ”Om jag behöver kalla Jelena för ett smeknamn, vad skulle jag säga då?”, och mamma sa, ”Jag kallar henne Gigi ibland”, och namnet fastnade.

Gigi, eller Jelena om vi ska vara petiga, är nog glad över att hennes mamma inte gett henne något mer pinsamt smeknamn som barn.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss