in

”Om folk bara visste skulle det bli rabalder”

lindarosingdrag
"Om folk bara visste skulle det bli rabalder"

I bloggen delar Linda Rosing med sig mycket av sitt privatliv. Men det finns mycket hon håller hemligt, av flera skäl. Mer

lindarosingdrag

Efter mycket tjat började Linda Rosing blogga. Anledningen? För att visa vem den riktiga Linda är en gång för alla, något som hon idag älskar – och får betalt för.

Grattis, du är nominerad till årets kändisblogg, hur känns det?
– Det känns jättekul, jag blev verkligen glad för jag fick reda på det!

Vad gör dig unik i bloggosfären?
– Svår fråga. Jag tycker inte jag är speciellt unik utan visar mitt liv utifrån mig själv, hur det är på riktigt – allt från vardag till glamour. Jag kan köpa kläder på H&M och stå för det. Jag flashar inte, är ingen materialist utan ganska naturell.

När man bloggar så krävs det ju att man engagerar sig mycket i bloggen. Vad är din motivation för att uppdatera varje dag?
– För att det är så kul! Och för responsen, folk som ändrar uppfattning om vem jag är efter att ha läst min blogg, det gör det roligt att skriva. Att blogga är det bästa som jag gjort.

Min blogg är en som en bikt

linda2

Alla som Linda umgås med vill inte ställa upp på bild. Bingo är dock ett undantag.

Får du många elaka kommentarer?
– Ja, men gud, om jag får!. Jag brukar säga att min blogg är som en bikt där folk kan ventilera sina elaka tankar. Så länge de är anonyma och inte vågar stå för vad de tycker rinner det bara av mig.

Finns det något du inte skriver om i bloggen?
– Jag är väldigt hemlig, även om jag bjuder mycket på mig själv. Det skulle bli mycket rabalder om folk bara visste vilka jag umgås med ibland. Jag träffar mycket intressanta människor som inte vill figurera i bloggen, vilket jag får respektera, och jag skriver inte om mitt kärleksliv.

Om du fick välja en person – vem som helst, död eller levande – som skulle gästblogga på din blogg under en dag, vem skulle det vara?
– Inte kungen eller någon sådan trist. Inte heller Paris Hilton. Det ska ju vara någon intressant person. Herregud, svår fråga. Okej, Mikael Perbrandt!

Vem ska vinna?

Tycker du att Linda Rosig rockar? Eller är Carolina Gynning hetare? Gör din röst hör på Blogawards.se. Dessutom kan du vinna biljetter till galan!