in

Om du älskade filmen ”La La Land” kommer du bli besatt av den här nya Netflix-serien

la la land serie dragare

Våra musikaldrömmar går i uppfyllelse än en gång! Mer

Netflix har teamat ihop sig med Damien Chazelle, som regisserade musikalfilmen La La Land. Han ska producera en musikaldrama-serie som utspelar sig i Paris. Har ni hört något mer drömmigt?!

Serien heter The Eddy och utspelar sig i moderna Paris. Den handlar om en klubb och dess ägare, samt bandet och besökarna. Serien ska belysa stadens multikulturella natur och kommer innehålla fransk, engelsk och arabisk dialog. Erik Marmack, Netflix VD för internationella originalserier, har sagt att serien kommer utforska dessa relationer genom att använda franska skådespelare och crew-medlemmar, och kanske en regissör eller två.

– Vi kunde inte vara gladare att Damien Chazelle kommer spela in The Eddy i Frankrike och att vi kommer kunna leverera den här djärva, globala och flerspråkiga serien till våra medlemmar världen över, säger Barmack till Variety.

Den finns ännu ingen information om när serien kommer ha premiär, men med tanke på att Netflix har investerat hela två miljarder på deras original-innehåll utomlands gissar vi på att serien kommer vara värd väntan.

Den 21 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm, en mode- och skönhetsfestival som vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade. LÄS MER OCH BOKA HÄR.