in

Nytt på Veckorevyn.com – nu utser vi veckans blogginspiratör!

bild 6
Nytt på Veckorevyn.com – veckans blogginspiratör!

Nu drar vi igång en ny miniserie på Veckorevyn.com där vi varje vecka uppmärksammar en ny bloggare som inspirerar oss lite extra! Först ut – hjältinnan Alexandra Andersson. Varför? Spana in det här…

Mer

hjaltedragare

Alexandra Andersson var 16 år gammal när hon drabbades av en mördarbakterie. 16 år gammal när hon insåg att livet aldrig mer skulle bli som förr. 16 år gammal när hon tvingades amputera sina händer och fötter för att överleva.

När Alexandra vaknade ur narkosen var det hennes föräldrar som berättade. Berättade att hon drabbats av en mördarbakterie och att läkaren varit tvungit att amputera både händer och fötter för att hon skulle överleva. Men Alexandra reagerade inte som många trodde.  
– Det första jag tänkte var, jag ska lära mig gå! Och sen, jag måste lära mig att sminka mig själv!

Idag har Alexandra med hjälp av familj, duktiga läkare och sjukgymnaster lärt sig att leva med sitt handikapp och på TV4’s gala ”Svenska hjältar” utsågs hon till årets förebild.

Alexandra är veckans blogginspiriatör eftersom som hon med sitt positiva sätt och jävlar anamma tagit körkort, skaffat lägenhet och fast jobb trots att hon saknar både händer och fötter. Dessutom har hon orken att inspiera andra dagligen, vilken tjej!

Ni hittar ett spännande filmklipp med Alexandra här! Och glöm inte att spana in hennes nya blogg på Amelia.se!

Vi letar inspiratörer

Finns det någon bloggare som inspirerar dig lite extra? Tveka inte att maila till oss på webbredaktionen och berätta vem och varför han eller hon bör uppmärksammas. Maila till  [email protected].