in

Nya musikvideon får oss att längta ännu mer till Ted Gärdestad-filmen

ted musikvideo

Filmen om Ted Gärdestads liv, med Adam Pålsson i huvudrollen, har snart biopremiär. Att kolla på den här nya musikvideon utan att bli tårögd är en utmaning. Mer

Den 3 januari har spelfilmen om popstjärnan Ted Gärdestad biopremiär. Filmen, ”Ted – för kärlekens skull” är en berättelse om en av våra första och största popstjärnor tillika en av Sveriges största kompositörer genom tiderna.

I huvudrollen ser vi skådespelaren och musikern Adam Pålsson. Medverkar i filmen gör även Happy Jankell (som är på omslaget till nya numret av VeckoRevyn!), Peter Viitanan, Lotta Ramel, Maria Kulle och Jonas Karlsson.

Det har tidigare släppts trailers till filmen, men idag släpptes den första musikvideon! Adam Pålsson sjunger den otroligt fina låten ”Himlen är oskyldigt blå”. Det går nästan inte att titta utan att bli tårögd. Vi klarade i alla fall inte av det!

Med andra ord, utmaning att trycka på play nedan:

Låten Himlen är oskyldigt blå skrevs av bröderna Ted och Kenneth Gärdestad. Men texten var från början på engelska, och då hette låten ”Blue Virgin Isles”. Låten släpptes, på engelska, 1978.

ted musikvideo

Filmen ”Ted – för kärlekens skull” har biopremiär den 3 januari, och distribueras av Nordisk Film.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss