in

Nya Gossip Girl

dragaregg
Nya Gossip Girl

I den nya serien får vi följa Rufus och Lily som unga…

Mer

bildengg

Rykten har länge gått kring en spin-off på serien Gossip Girl och tidigare har det talats om att den skulle handla om Chuck, Blair eller Dorotha.. Nu verkar det äntligen stå klart att sidoserien ska handla karaktärerna Rufus och Lily, spelade av Matthew Settle och Kelly Rutherford.

Karaktärerna som i serien spelar Dans pappa respektive Serenas mamma har en långt tillbaka gående kärlekshistoria som trots att de aldrig får varandra, aldrig heller verkar sluta vara kära. Tanken är att den kommande GG spin-offen ska handla om kärleken mellan Rufus och Lily som unga.

bild2gg

–    Den kommer att börja när de träffas första gången, på den tiden då Rufus och hans band, Lincoln Hawk, var på toppen av sin karriär. Det är tänkt att serien ska handla om deras societetsliv och rock n’ roll lifestyle i New York, säger en Gossip Girl insider till Starmagazine.

Som tur är så innebär den nya serien inte att vi inte får se Rufus och Lily mer i Gossip Girl. Tanken är nämligen att helt andra skådisar ska spela dem som unga.