in

Nya bondbruden!

olga6
Nya bondbruden!

28 år, redan skild två gånger – och upptäckt som modell när hon var tretton. Vem är tjejen som lyckades haffa drömrollen som bondbrud? Mer

olga

Olga Kurylenko upptäcktes som modell som 13-åring i Moskva.

Att få spela Daniel Craigs bondbrud? Inte helt fel. Den lyckliga tjejen i nya bondfilmen heter Olga Kurylenko. 28-åriga Olga växte upp i den ryska staden Berdyansk tillsammans med sin mamma. När Olga var tretton år var de på semester i Moskva och hon upptäcktes av en modellscout.

Men Olga hade ögonen på mer än ”bara” en modellkarriären i modets huvudstad Paris. 2005 gav hon sig in i filmvärlden. Hon pluggade då franska och fick ett par roller i franska filmer och miniserier…
olga2

Den första större rollen fick den 177 centimeter långa skönheten 2007 i Luc Bessons ”Hit man”, som är baserad på ett dataspel. Samma sak gällde för nästa roll i filmversionen av dataspelet ”Max Payne”.

Ett så värst imponerande CV hade alltså inte den 28-åriga exmodellen när hon kammade hem rollen som bondbruden ”Camille” jämte Daniel Craig i nya ”Quantum of Solace”, den 22:a bondfilmen i ordningen.

Rollen som bondbrud axlar hon efter Eva Green som spelade mot Daniel Craig i förra filmen ”Casino Royale”.
olga1

En given plats på front row. Olga på väg till visningarna i Paris i september i år.

Privat har hon hunnit med desto mer – Olga har varit gift två gånger. Första gången gifte hon sig med sin bäste vän, modefotografen Cedric van Mol, när de båda bodde i Paris. Men det var ingen lyckad kombination. De skilde sig och Olga gifte sig med entrepenören Demian Gabrielle Neufeld. Inte heller detta höll och paret skilde sig 2007.
olga3
Olga i röd klänning på premiären av ”Quantum of Solace” i London i veckan.
olga4

…Och Olga visar upp en riktigt snygg rygg.  

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.