in

Ny bloggare på Veckorevyn

floydnydragare
Ny bloggare på Veckorevyn

Möt Floyd – VeckoRevyns kaxigaste (och hårigaste) bloggare!

Mer

floydartikel Glenn-Floyd Öhrn Lernström – ny bloggare på Veckorevyn.com
Varför tror du att Linda och Pär Lernström valde just dig ur valpkullen? – Jag var – och är – störst, bäst och vackrast! (Läs: Han köptes först av en tant i Djursholm som lämnade tillbaka honom. Sedan köpte Pär och Linda honom till ett rabatterat pris, reds anm.). Beskriv dig själv med tre ord. – Gjorde jag inte precis det? Varför ska jag läsa din blogg? – För att den är rolig. Av bloggen och döma verkar det som att du och chefredaktören Louise Bratt inte riktigt kommer överrens, varför då? – Största anledningen är ju att hon hatar hundar. Men sedan luktar hon alltid tacos och fiser i tid och otid.
floyd2klar Floyd får en puss av husse Pär Lernström.
Civilstatus? – Om jag säger så här … Jag är öppen för förslag! Beskriv din drömdejt. –  Åh. Vi jagar varandra i Fredhällsparken där jag bor. Sedan går vi upp till mig, leker kurragömma och nosar varandra i skrevet. Vilka andra bloggar läser du? – Alla Veckorevyn-bloggar. Svarade jag rätt? Ge mig det där hundkexet nu då! Vem gillar du bäst: husse eller matte? – Den som för tillfället ger mig uppmärksamhet, mat eller kliar mig på rumpan. Ta mig direkt till Floyds blogg!

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.