in

Ny bloggare på VeckoRevyn!

pyttisdrag
Ny bloggare på VeckoRevyn!

Spana in nya bloggen Garderobsgrubbel & Byråbekymmer här på Veckorevyn.com!

Mer

pyttisdrag

Möt Pyttis – ny bloggare på VeckoRevyn!

Hallå Pyttis, ny bloggare på VeckoRevyn! Du driver den populära bloggen ”Garderobsgrubbel & byråbekymmer” där du blandar egna illustrationer med betraktelser från mode- design- och bloggvärlden.

Berätta lite om tjejen bakom bloggen.
– Jag är en 27-årig tjej som bor i lilla Tidaholm. Jag driver det egna företaget/klädmärket Avanna, är helt galen i kläder och skor samt har ett ständigt chokladsug. Jag bor i en jättefin femma mitt i smeten med min sambo och två katter. Just nu är jag helt insnöad, ja besatt, av Twilightböckerna som jag plöjde igenom på lite mer än vecka…

Varför ska man läsa din blogg?
– Man ska läsa den om man vill ha en kontrast till alla dessa tonårsbloggande tjejer som bor i Stockholm och som mest verkar blogga för att provocera. Jag bloggar för att försöka underhålla och samtidigt bjuda på mig själv och hur det är att kämpa sig fram inom mode & designbranschen när man bor i en småstad där jantelagen genomsyrar det mesta. Vardagshändelser blandat med drömmar och en hel del kreativitet får också plats.

pyttis2

Varför börjar du blogga för VeckoRevyn?
– Får man chansen att börja blogga för VeckoRevyn tycker jag att man ska ta den. Det känns fortfarande lite otroligt att jag faktiskt har blivit en del av Team Vr!

Vilket är ditt största garderobsgrubbel?
– Just nu är det att finna de perfekta jeansshortsen som får mina korta stockar till ben att se så där Jennifer Aniston-gyllene ut. Och ja, att göra så många finfina kvalitetsfynd på rean som det bara går för så liten peng som möjligt.

Var hittar man dig i sommar förutom på Veckorevyn.com förstås?
Någon dag i Köpenhamn, förhoppningsvis några dagar i Stockholm och på Arvikafestivalen, men mest i en solstol i mina föräldrars trädgård omringad av Loka Apelsin/Havtorn, pocketböcker,Ipod och glossiga magasin.

Ta mig till Garderobsgrubbel & Byråbekymmer direkt!