in

Ny blogg på Veckorevyn!

hollywood
Ny blogg på Veckorevyn!

Hon har kysst Enrique Iglesias, festar på LAs hetaste klubbar och försöker slå som artist. Möt vår nya bloggare: Louise Ohlsson.

Mer

hollywood

Louise, berätta om dig själv!
Jag är en tjej från Sverige som satte mig på ett plan till LA direkt efter studenten! Jag har pluggat ”Fashion Merchandising och design på ”Santa Monica College” och musik vid sidan av. Efter college sökte jag jobb på Kitson där jag nu jobbar som butikschef. Under tiden har jag även lyckats mingla mig fram i Hollywood och lärt känna staden utan och innan. Jag skriver om mina äventyr som ”Hollywoodspionen” i Veckorevyn.

Varför ska jag läsa din blogg?

Ni får läsa om mitt liv i Hollywood och hänga med mig i min berg-och-dal-bana bland kändisliv till vardagsjobb, glammiga fester, mode och jobbet som krävs för att lyckas som artist!

Vem är den mest kända personen du träffat?

Jag vet inte? Det låter kanske konstigt men jag tror jag har träffat de flesta… Jag hade gärna velat prata med Beyoncé och se henne i studion när hon spelar in och fått lite råd och tips.

Och vem är den mest kända person du hånglat med?

Hånglat? Haha.. I don’t kiss and tell… men jag har kysst Enrique Iglesias en gång när vi lekte snurra flaskan, räknas det?

louise

Du har ju hängt en del med Lindsay Lohans ex Wilmer Valderrama, berätta mer om det!
Vi är vänner och har många gemensamma kompisar här i stan. Han är en trevlig kille och jag tycker om att umgås med honom. Let’s leave it at that..

Vem dejtar du nu?
Mig själv! (skratt)

Hur ser en lyckad partykväll ut för dig?
En lyckad partykväll börjar med en ny outfit som man längtat efter att ha på sig! Roligast är om det är något event med röda mattan och när hela Hollywood-eliten är där. Efter en sådan tillställning finns det ofta efterfester i Hollywood Hills. Hemma hos någon kändis brukar det alltid vara jätte kul! Bäst är ju såklart om man hittar sin drömprins samma kväll…

Bloggar Louise läser:

Natacha Peyre
Danijela
Bingo Rimer