in

Nu släpps Giambattista Vallis H&M-kollektion – här är våra favoriter

Giambattista Vallis kollektion för H&M
Giambattista Vallis kollektion för H&M

På jakt efter nyårsklänning? Du kan sluta leta! Giambattista Vallis kollektion för H&M är här med allt från snygga jackor och klänningar till kjolar och hjärtformade accessoarer. Mer

Från och med den 7 november kan du handla Giambattista Vallis kollektion för H&M. Vi har valt ut våra favoriter!

röd

Den här röda tylldrömmen har en djup v-ringning och markerad midja. Den är lång där bak och kort där fram och flera lager tyll för extra volym. Ge oss den NU! Läs mer och köp här.

skinn 1

En kort läderkjol med linning i satin och normalhög midja passar till det mesta. Läs mer och köp här.

kort

Kort klänning med broderier med breda volanger och semi-transparent chiffong upptill. Passformen är figurnära, midjan är markerad och kjolen utställd. Läs mer och köp här.

pälsjacka

Hur snygg är den här läderjackan med fuskpälsdetaljer?! Den är rakt skuren i oversizemodell med rundade axlar. Läs mer och köp här.

rödabyxor

Rött, rött, rött! Här är ett par ankellånga röda läderbyxor med normalhög midja och avsmalnande ben. Läs mer och köp här.

chiffong

Den här ankellånga chiffongklänningen med spetsband har en djup v-ringning, markerad midja och ärmar med dubbla spetsvolanger. Läs mer och köp här.

kavaj

En lång kappa med broderier och vadderade axlar. Läs mer och köp här.

päls

Den här fuskpälsen med lackade röda detaljer i läderimitation har krage och dragkedja fram och en avskuren nederkant. Läs mer och köp här.

rosa

En kortkort tyllklänning med paljett- och pärldekorationer. Med silikonkant upptill så klänningen inte ska glida ner och en stadig passform runt midjan. Underkjolen är i flera lager och avtagbara axelband medföljer. Läs mer och köp här.

klänning

En chiffongklänning med spets och volanger upptill och halsringning med handbroderade strasstenar. Kjolen är utställd med volanger och ärmarna är långa med dubbla volanger längst ut. Läs mer och köp här.

hjärta

Din nästa favoritaccessoar hittar du här! En hjärtformad pouch i läder med ett ingraverad metallhjärta och ormlänkskedja. Läs mer och köp här.