in

Nu lanserar Spotify ”Din tidskapsel” – nostalgin är TOTAL

tidskapsel spotify

Finns det något mer nostalgiskt än att lyssna på gamla låtar man älskade? Mer

När en gammal hit spelas på förfesten är det nästan garanterat att alla börjar sjunga med. Precis som med dofter eller platser kan en låt ha en massa gamla minnen, som kommer tillbaka varje gång man lyssnar på den. Nu lanserar Spotify en ny funktion som minst sagt kommer ge oss nostalgi-känslor.

”Din tidskapsel” kan du nu hitta på Spotify, en skräddarsydd spellista som samlat minst 30 av dina mest nostalgiska låtar från tonåren, skriver de i ett pressmeddelande.

Du hittar din tidskapsel i toppen av Hem, eller i fliken Utforska i din telefon, både på iOS och Android. Du kan även besöka https://timecapsule.spotify.com för att hitta din personliga spellista.

din-tidskapsel-spotify-dragare

Jag har redan hunnit testa den nya funktionen och kan verkligen intyga att nostalgin är total. Men jag inser också att mycket av min musiksmak är densamma som när jag var tonåring. Flera av banden och artisterna lyssnar jag fortfarande på.

Så in på Spotify och hitta din tidskapsel! Lyssnar du också fortfarande på samma musik?

Tyvärr kommer Spotify enbart erbjuda tidskapsel-spellistor för användare över 16 år.

Den 21 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm, en mode- och skönhetsfestival som vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade. LÄS MER OCH BOKA HÄR.