in

Nu kan Lauren kalla sig författare!

laurenheader
Nu kan Lauren kalla sig författare!

Nu finns äntligen boken alla The Hills-fantaster väntat på i bokaffärerna. Här har du den nyblivna författaren Laurens Conrads egna ord om debuten L.A Candy.

Mer

laurenheader

Det var i förra veckan som den forna The Hills-stjärnan Lauren Conrad debuterade som författare med sin första roman L.A. Candy.

Bokens huvudkaraktär, den 19-åriga Jane Roberts, kommer till Hollywood och blir oväntat kändis i en realityshow, inte helt olikt författarens egna historia.

–    Boken är lite inspirerad av mina egna upplevelser och definitivt influerad av mitt eget liv. Några av karaktärerna i boken kan likna människor i mitt liv, men det är absolut inte för att peka ut någon, berättar Lauren för The Hollywood Gossip.

Precis som i Lauren Conrads, och många andra unga tjejers liv, får Jane vara med om en hel del relationsdraman. Lauren betonar betydelsen med en karaktär som är lätt att relatera till.

–    Jag har alltid älskat böcker som öppnar en ny värld och får mig att drömma mig bort, men som samtidigt har karaktärer man kan relatera till. Därför är det här en fantastisk möjlighet att själv få skriva en sån bok.