in ,

Nu kan du pussa din partner trots distansförhållande – så coolt!

puss dragare

Det är inte en dans på rosor att ha sin kärlek flera mil bort. Även om man kan prata varje dag så saknar man fortfarande närheten till varandra. Nu kommer det en app som vill ändra det. Mer

Att ha distansförhållande är jobbigt, man saknar sin partner mest hela tiden och hatar avståndet som skiljer er åt. Även om man kan hålla kontakten genom Skype, Snapchat, FaceTime och sms så kan man fortfarande inte ge varandra godnatt-pussar. Eller?

En ny accessoar till iPhone gör det nu möjligt att pussa varandra genom telefonen. Apparaten kallas Kissenger, en kombo av ”kiss” och ”messenger”, och består av en beröringskänslig silikonplatta som reagerar på tryck. När man placerar sina läppar på plattan och pussar den sänder Kissenger datan till ens partners platta och hen känner då en puss. Man kan också pussas samtidigt, då känner båda parter pussarna från sin kärlek.

kissenger
Bildkälla: Kissenger

Skaparna av Kissenger har gjort en prototyp för iOS och silikonplattan pluggas in genom telefonens hörlursjack (inga pussar för iPhone 7 användare som det ser ut nu alltså).