in

Nu kan du fynda i Freja Kjellbergs garderob…

bild 3
Nu kan du fynda i Freja Kjellbergs garderob...

Jeans, skor och dyra märkesväskor! Nu kan du spana in och klicka hem modellen Freja Kjellbergs second hand-favoriter!

Mer

frejadragare

TV4 och Expressen har nyligen lanserat sin nästa stora modesatsning Soko, en auktionssajt där kändisar och alla andra modeintresserade säljer utvalda kläder, skor och asseccoarer från sina egna garderober. Veckorevyns Freja Kjellberg är en av profilerna som bjuder på riktiga märkesfynd..
– Det mesta är saker i toppskick, använda 1-2 gånger som jag tröttnat lite på. Saker jag gillar men inte använder helt enkelt. Snygga Seven-jeans, Minnetonka-skor och accessoarer plus ett helt gäng fina jackor är några exempel, säger Freja.   

Varför säljer du dem?
– Jag har lite för mycket kläder och jag tycker att det är bättre att någon annan som älskar dem kan få användning för dem.

För att kunna köpa grejer ur kändisarnas garderober på Soko måste du bli medlem. Väljer du ett så kallat basmedlemsskap betalar du inget för att vara med och väljer du att bli VIP-medlem kostar det 40 kr i månaden.
– Sen är det bara att buda och hålla koll så att du leder budgivningen, säger Freja. 

Flera kändisar är redan igång med försäljningen och bland garderoberna hittar vi modeprofiler som Elin Kling, Emilia de Poret, Linn Herbertsson och Emma Danielsson..
– Jag kan verkligen rekommendera Emilia de Porets garderob. Hon säljer massor med härliga märkesplagg till bra priser! Fast min absoluta favoritgarderob på Soko är nog ändå min egen, haha!  

Ta mig direkt till Frejas garderob!