in

Nu gäller det att snabba på – sista chansen att vinna presentkort!

ellosfridatvaling3

Många av er har velat tävla och vinna presentkort i juni och juli med era fina outfits och accessoarer – vi vill belöna er med en chans till. Tio nya presentkort, tio nya vinnare. Ta chansen men snabba på, tävlingen gäller bara under ett par veckor!

Mer

Bli en av våra lyckliga vinnare av ett presentkort värt 750:- som du kan köpa vad du vill för på ellos.se!

Allt som krävs för att delta är att du börjar följa @ellosofficial på Instagram och sedan postar en bild på en outfit som verkligen säger sommar på din egen Insta (du måste inte synas själv på bilden, ett kollage eller plock går lika bra!)

Posta bilden och tagga med #ellosblogawards så är det klart! Tänk bara på att ditt konto inte får vara inställt som privat, då blir det svårt för vår jury att se din bild.  Du har till och med 14/8 på dig att vara med och tävla om de tio presentkorten och kan delta med hur många outfits du vill men du kan bara vinna en gång. Vinnarna kommer presenteras på veckorevyn.com och på vår Facebooksida.

Missa inte  heller vår nästa tävling som dyker upp i dagarna. Priset är fortfarande lite hemligt men så mycket kan vi säga – det har med Blog Awards att göra och det är superlyxigt!