in

Nu friar Justin

biel
Nu friar JustinJustin_Timberlake, Cameron_Diaz, Jessica_Biel, bröllop, vigsel, graviditetsrykten

Ett av Hollywoods mest hemliga par satsar på framtiden…

Mer

justinartikel

Nu ryktas det om att Justin Timberlake snart ska ställa den stora frågan till flickvännen, skådespelerskan Jessica Biel.
– Justin är 27 år och hans tankar kretsar kring giftemål och barn. För första gången i hans liv känner han sig tillfreds i ett förhållande och är fast bestämd att fria till Jessica, säger en källa till Femalefirst.

Justin Timberlake sägs också ha planerat att flyga in familj och vänner till en privatägd ö i Västindien till vigseln enbart för att förhindra paparazzis från att fota bröllopet.
– Att flyga dit alla bröllopsgäster kommer att kosta honom en förmögenhet men han känner att han inte kan sätta ett pris på sin kärlek till Jessica, uppger samma källa.

Gravidrykten – vilket är väntat…

jsutindragare
Paret, som har dejtat sen början av 2007 har också omgetts av graviditetsrykten på senare tid. Inte så konstigt med tanke på att varannan skådis i Hollywood i Jessicas årskull putar med magen nuförtiden! Inget som alls behöver stämma alltså…

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.