in

Nu flyttar succébloggen ”Baka med Frida” till Veckorevyn!

frida bakbloggare

Vi är så glada över att kunna bjussa er på en bloggupplevelse utöver det vanliga. Frida Skattberg, tjejen bakom en av Sveriges populäraste bakbloggar, är nämligen ny profil på Veckorevyn.com! I hennes blogg hittar du söta bakverk, tårtor och godis – varje dag!

Mer

Hej Frida och välkommen till Veckorevyn.com… Hur känns det?

 – Hej och tack så hemskt mycket. Det känns väldigt roligt och spännande. Att gå från blogg.se till Veckorevyn är ett stort steg i rätt riktning.

Vad kommer vi hitta för härligheter i din blogg?

– I min blogg kommer ni att hitta allt som innehåller socker. Allt från de enklaste chokladbollarna till lite mer avancerade tårtor och bakelser. 

10919362 388578457969509 1194868022 n

Hur mycket bakar du på en vecka ungefär?

– Oj! Jag kan säga att jag inte träffar min sambo så mycket när han är hemma om han inte kommer in i köket… Jag bakar varje dag. Kan hända ibland att jag tar en paus någon dag för att stortstäda köket..

Vilket är ditt absoluta favoritrecept någonsin? Och varför?

– Vilken svår fråga. Men jag måste nog svara att receptet på mina Kexchoklad med Nutella blev en stor favorit. Det är för att det är väldigt enkelt, tar ingen tid alls och blir så gott att jag har fått bakförbud på dem.

Det finns ingen i min närhet (inkl. mig själv) som kan sluta äta om jag sätter fram ett fat med hemgjord Kexchoklad, och därför får jag inte baka dem mer. En annan anledning är även att det blev så himla stort på internet och mina läsare älskade det. Det gör mig glad!

10891006 1406056249688912 1070195482 n

Hur kommer du på alla recept?

– Det är en annan bra fråga. Jag brukar säga att jag har väldigt få gränser när det kommer till fantasin kring bakning. Och jag är inte rädd för att experimentera – det är det bästa sättet för att komma på nya recept. Jag kan komma på en smakkombination som skulle passa perfekt i en mjuk kaka precis innan jag ska sova, och då bara måste jag smyga in i köket för att prova. Och dagen efter har jag oftast ett superbra recept!

Vad gör med allt som du bakar? Fryser in, äter, ger bort?

– Jag smakar på allt jag gör, men oftast inte mer än så. Jag fryser aldrig in något, utan ger bort till grannar och vänner. Största skaran av mina provsmakare är min sambos kollegor.

10950527 729212077186847 623263498 n

Du tar ju helt fantastiska bilder på dina bakverk. Är du fotograf? Och vad har du för kamera?

– Tack snälla, vad glad jag blir! Jag är inte fotograf och har aldrig gått någon fotokurs, utan är helt självlärd, och lär mig något nytt hela tiden. Jag fotar med en Canon EOS 7D.

Kan man följa dig på Facebook och Instagram, vad heter du där?

– Självklart!

Instagram: @bakamedfrida
Facebook: facebook.com/bakamedfrida

Gå direkt till Fridas bakblogg här på Veckorevyn.com!