in

Nu finns det en läsk som smakar semla – och vi är SÅ kluvna

En läsk som är gräddig och smakar semla, är det nice eller? Mer

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här:

Lyssna på fler avsnitt här!

Semlor i all är, men passar de verkligen i läsk-format? Det tycker företaget Nation Soda, som ligger bakom den nya semmel-läsken Horntulls Semmelsoda.

Läsken är bryggd på mandlar, kardemumma och vanilj. Sodan är en så kallad cream soda, som är krämigare än vanlig soda eller läsk. Tanken är att den konsistensen ska påminna om grädden på semlan.

Hur Semmelsodan smakar vet vi tyvärr inte, men reaktionerna på den nya läsken går isär här på redaktionen. Vissa känner äckel, medan andra är positiva. Men en sak är säker: lite nyfikna är vi allt.

Om du vill lägga vantarna på den nya läsken så måste du ta dig till Soda Nations affär i Hornstull (surprise att läsken säljs i Sveriges hipster-mecka) i Stockholm, eftersom den säljs bara där och bara den 1 februari.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Följ oss på Instagram för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss: