in

Nu bloggar årets Blogstar på Veckorevyn.com!

amandaastor

Amanda Astor blev VeckoRevyns Blogstar 2011 och nu är bloggen på plats på Veckorevyn.com. Läs intervjun med nya bloggstjärnan direkt!

Mer

Snabbkollen Amanda Astor

Namn: Amanda Astor
Ålder: 17 år
Bor: Borlänge
Gör: Pluggar till stylist
Familj: Mamma Yvonne, pappa Benny, storasyster Angelina, pudlarna My och Karrma, sambon Shpend Shala och katten Pocahontas.

Bästa promenad: Tillsammans med min pojkvän när man behöver det som mest en varm höstdag!
Favoritlyxartikel: Ingen specifk, är inte så lyxig av mig.
Godaste godiset: Kinapuffar
Lyssnar på: Allt som inte låter som ett gäng rabieskatter som fått tag på en mikrofon.
Gillar på Veckorevyn.com: Mode, sex och relationer och horoskopen!
Bra gå bort-present: Som sjuttonåring blir man poppis så länge man har med sig någon form av alkohol men ska vi tänka vuxet så kör vi på en härlig attityd, ett kramkalas och själva presenten beror ju på vad vi firar!
Bästa transportmedel: Det är ju alltid behagligast att åka bil, men jag antar att vi har fått ben av en anledning!
Mode jag aldrig vill se igen: Man ska aldrig säga aldrig! För några år sedan hackade jag upp mig på vida byxor, idag älskar jag det.
Senaste impulsköp: En blazer,  en fransväska och blå skinnbrallor.
Dold talang: Det ryktas om att jag kan sjunga men det har jag då aldrig hört själv, och så kan jag även vika min tunga på mitten!
Längtar efter ofta: Allt jag inte har tillgång till för stunden. Just nu längtar jag grovt efter en basmestor godispåse!

17-åriga Amanda Astor från Borlänge kammade hem flest röster i kategorin Årets Blogstar när Blog Awards gick av stapeln för tre veckor sedan. Nu har hon skrivit kontrakt med Veckorevyn och flyttar från Devote.se.

Grattis Amanda, hur känns det att du har fått flest röster och vunnit Blog Awards-kategorin Årets Blogstar?
Tack så jättemycket! Det känns helt underbart sjukt, det här är ju något som jag inte ens vågade drömma om för ett år sedan när bloggen hade sitt startskott.

Vad förväntar du dig av det kommande året?
Utveckling, ännu fler underbara läsare att sprida kärlek till, galenskaper och massa nya härliga livserfarenheter!

Nu har din blogg flyttats hit till Veckorevyn, men hur skulle du beskriva din blogg för någon som aldrig läst den förut?
Bloggen är i grund och botten en livsstilsblogg med en touch av foto och halvdjupa texter där modet som är mitt intresse råkat ta över. Jag är en positiv människa, en riktig drömmare med hjärtat på rätt ställe. Jag uttrycker mig lite ”one of a kind” och kan nog till och med uppfattas som aningen koko! Jag skriver med glimten i ögat och lägger upp massvis med bilder varje dag!

Din blogg handlar ju till stor del om mode. Var kommer din grymma känsla för stil ifrån?
Jag inspireras av allt och ingenting och ser först och främst till att jag trivs i det jag tar på mig, så brukar resten lösa sig!

Har du någon funderat på att sluta blogga? Och i så fall varför?
Jag har haft svackor när jag känt mig tom på inspiration, när bloggandet tagit lite för mycket plats och när jag känt att jag inte gör det för min egen skull längre. Vilket trams va! Men nej, hittills har jag inte funderat på att sluta, utan jag har helt enkelt tagit paus tills lusten kommit tillbaka – vilket blev en vecka!

Hur mycket tid lägger du på din blogg varje dag?
Sammanlagt så jag nog minst två timmar om dagen, beroende på vad det är jag gör på bloggen. Om jag får kan jag sitta hur länge som helst, det finns liksom alltid något att göra!

Vilka andra bloggar följer du?
Min absoluta favorit är den supertrevliga, goa och megasnygga Karin Bylund. Sedan läser jag även Oraclefox och The Stylegossiper.

Ta mig direkt till Amanda Astors blogg!