in

Nu bloggar Andreas för VeckoRevyn!

bild 17
Nu bloggar Andreas för VeckoRevyn!

Mode, musik och fantastiska fotografier – VeckoRevyn ger dig Sveriges snyggaste killblogg!

Mer

andreas bild

Andreas Wijk driver bloggen som inspirerar såväl killar som tjejer med sin snygga stil. Nu bloggar den skönsjungande modetalangen för VeckoRevyn! Vi bestämde oss för att ta pulsen på vårt senaste bloggtillskott.

Grattis, du är VeckoRevyns nya modebloggare! Hur känns det?
Tack! Det känns helt suveränt! Jag är peppad inför mitt nya uppdrag.

Hur länge har du bloggat, och varför började du?
Jag började blogga i januari. Då visste jag inte hur jag ville att min blogg skulle bli, men nu känns det som om jag har utvecklats som bloggare, och klarar på ett bra sätt att blanda mode med min musik.

Vad kommer din blogg på VeckoRevyn handla om?
I bloggen kommer man helt enkelt kunna följa mitt liv genom mycket bilder. Det kommer bli klipp från när jag sjunger och många outfits. Räkna även med snygga konsertbilder, då jag älskar att gå på konserter.

Varför är bloggandet viktigt för dig?
Det roligaste med att blogga är den feedback man får från sina läsare. Att blogga är mitt sätt att inspirera andra med mina kläder och även visa mitt liv genom bilder och musik.

Vad finns det för fördelar med att vara en modebloggande kille?

Eftersom bloggvärlden till störst del består av kvinnliga bloggare, kände jag innan jag startade min blogg att det behövdes fler manliga modebloggare. Eftersom det inte finns många killar än, har jag ju en fördel genom att man lättare sticker ut i bloggvärlden.

Hur skulle du själv beskriva din stil?

En modern men ändå ganska enkel stil som gör att vem som helst kan inspireras av den.

Du hittar Andreas blogg här!

bild 2