in ,

Nu är den här! Kolla in Aviciis hypade reklamfilm för Volvo

avicii 2

Först gjorde Zlatan det, sedan Robyn. Nu är det Aviciis tur att vara ansiktet utåt för svenska bilar.

Mer

Tim ”Avicii” Bergling är den tredje svenska världsstjärnan som gör reklam för biltillverkaren. Men det är inte bara dj:n själv som syns i den nya reklamfilmen, även hans mamma, skådespelaren Anki Lidén, och hans halvbror Anton Körberg är med på ett hörn.

– Både för Tim och för Volvo handlar den här kampanjen om en nystart. För Tims del innebär det att han återvänt till Sverige för att samla energi och styrka, vilket han gör tillsammans med sin familj och vänner. Därför var det viktigt för honom att ha med dem i filmen, säger Volvo Cars marknadskommunikationschef Per Carleö, till Dagens Media.

Till reklamfilmen har Avicii producerat en ny version av Nina Simones låt ”Feeling good”.

– Jag har varit ett stort fan av Nina Simone, Etta James och den typen av musik väldigt länge. Så när jag fick reda på att det var den här låten som Volvo Cars ville använda i musikvideon blev jag väldigt entusiastisk och glad över att få jobba med den. Jag ville skapa något nytt men ändå hålla mig nära originalet, säger Avicii i ett pressmeddelande.

Psst! Du har väl inte missat vårt exklusiva erbjudande just nu – 6 nr av VeckoRevyn + mineralsmink från Pure Mineral + VeckoRevyn digitalt i din iPad & iPhone för bara 199 kr! Ta del av erbjudandet här!

sara persson 640