in

Nu är de nya emojisarna ÄNTLIGEN här (ja, det finns häxor och sjöjungfrur nu!!!)

nya emojis

Dinosaurie eller stjärnögon, någon? Vi säger ja tack! Mer

På World Emoji Day i juli meddelade Apple att det snart skulle komma nya emojis. Bland annat en kvinna med hijab, en ammande mamma, könsneutrala personer och en dinosaurie (plus supermånga till). Och nu är de äntligen här! Under gårdagem släpptes Apples uppdatering iOS 11.1, och med den kom även de nya emojisarna.  
1
Bildkälla: Apple
Hur fina mat-emojis? Som vi längtat! emojis2 För att inte tala om de här grymma brudarna! emojis1 Även en annan bra funktion har kommit med den nya uppdateringen. Om du håller ner på den vänstra kanten av din telefon och svajpar, kommer du direkt till nästa app. Mycket mer effektivt än att behöva dubbelklicka på hemknappen hela tiden alltså. Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här: Klicka på bilden för att komma till erbjudandet! gigi hadid pren smink Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks! Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat! instagram-snap-folj-oss

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.