in

Nicky Hilton: Jag är inte sjuk

Nicky Hilton: Jag är inte sjuk

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här: Lyssna på fler avsnitt här! Efter bilder som cirkulerats på skvallersidor med Nickys extremt smala kropp nekar hon till ryktena om svältdieter. I veckan visade Nicky Hilton upp sin […] Mer

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här:

Lyssna på fler avsnitt här!

Efter bilder som cirkulerats på skvallersidor med Nickys extremt smala kropp nekar hon till ryktena om svältdieter.

I veckan visade Nicky Hilton upp sin nya klädkollektion i L.A, men när hon mötte pressen fokuserades det stenhårt på de omtalade svältryktena istället.

– Inget av ryktena stämmer, menar Nicky och berättade att även hennes vänner blivit oroliga när de sett fotona på henne.
– Men när de väl såg mig i verkligheten sa de att de inte alls förstod vad ryktena kom ifrån. Det är helt enkelt paparazzifotograferna som fotar mig ur väldigt dåliga vinklar, säger hon till People.

Ska vi verkligen gå på det där Nicky?