in

Nick Jonas och Demi Lovato tar carpool-karaoken ut på gatan (och det blir SÅ bra!)

deminickcarpool

Härliga James Corden fortsätter att plocka upp artister som han kan carpoola med. Nu har turen kommit till Demi Lovato och Nick Jonas – och vi får veta hur låten ”Cake by the ocean” föddes. Mer

Vi måste börja med att säga att James Corden verkligen förgyller vår dag när vi får se hans fantastiska carpool-videos med kända artister.

Den här gången har alltså Demi Lovato och Nick Jonas intagit sätena. Och James är inte sen med de lite känsligare frågorna. Demi och Nick firar nämligen tio års vänskap det här året (aww!). De lärde dock känna varandra genom att Demi dejtade Joe Jonas, Nicks äldre bror, medan Nick växlade mellan att dejta Miley Cyrus och Selena Gomez. En karusell som James inte är rädd för att grotta ner sig i och fråga hur det egentligen gick till. Och han får stor hjälp av Demi.

Förstås så fylls inte bilen bara av massa snack utan här sjungs låtar som ”Heart attack” och ”Chains” så fint att till och med James blir så rörd att han fäller en tår. Innan de gör en liten cover på ”Cake by the ocean” berättar Nick Jonas om hur sex på stranden och svenskar har med uppkomsten av låten att göra. Han har ju lite insikt i det hela eftersom hans bror Joe Jonas är med som sångare i bandet DNCE som ligger bakom låten.

[adSpace]
Demi Lovato är i ropet med sin nya låt ”Confident” som verkligen ger påfyllnad av självförtroende när det är lite lågt med den varan. Nick är mestadels känd för att ha ingått i bandet Jonas Brothers tillsammans med sina bröder. I sommar ska de båda ut på en turné tillsammans och kanske borde de överväga att ta med James Corden. För det blir något utöver de vanliga när de väljer att ta carpool-karaoken ut på gatan och James hittar några burkar att trumma på. Du MÅSTE se det här: