in

Naomi ratar sina kollegor

drag
Naomi ratar sina kollegor

Naomi Campbell tycker inte att nykomlingar som Lily Cole och Agyness Deyn förtjänar titeln ”supermodell”.

Mer

bild

Naomi Campbell har uttalat sig om att termen ”supermodell” används alldeles lättvindligt. Hon tycker att nya förmågor som Lily Cole och Agyness Deyn har mycket att bevisa innan de kan kallas supermodeller.

– Modeller måste förtjäna att omnämnas supermodell. Jag tycker att ordet används lite för löst, säger Naomi.

Där emot hyllar Naomi kollegan Kate Moss.
Kate Moss är uppenbart en supermodell, men efter Gisele Bunchen tror jag inte att det funnit någon.

bild 1

Förtjänar inte Lily och Agyness beteckningen supermodell?

Naomi är just nu i full färd med att organisera Fashion For Relief. En modeshow som ska visas under modeveckan i London i september och vars syfte är att samla in pengar till välgörenhet.

Burberry, Alexander McQueen, Dior och Dolce & Gabbana är några av de märken som kommer att visas på catwalken. Och även en kollektion från Kate Moss kommer att synas på modellerna. Modellerna är bland andra Yasmin Le Bon, Elle MacPherson, Jodie Kidd, David Furnish och Rosario Dawson. Men Naomis vän Kate kommer inte att bli tillfrågad.

–  Kate har inte gått på catwalken på flera år. Hon har aldrig gillat att göra det så jag tänker inte pusha henne till det, säger Naomi.

bild1

Jodie Kidd, Naomi Campbell, Yasmin Le Bon och Elle Macpherson gick på catwalken på förra årets ”Fasion for Relief”. Bild: catwalkqueen.tv