in

Molly Sandén talar ut om uppbrottet från Eric Saade

molly vromslag

I början av året möttes vi av nyheten att det var slut mellan Molly Sandén, 19, och Eric Saade, 21. Men vad var det egentligen som hände? I nya numret av VeckoRevyn ger Molly en exklusiv intervju om uppbrottet, singellivet och framtiden.

Mer

Det har hänt en hel del i Molly Sandéns liv den senaste tiden. Cirkusen kring Melodifestivalen, men kanske mest omvälvande: uppbrottet med pojkvännen och sambon Eric Saade.  
– Att det tog slut med Eric skakade såklart om mig, vi hade varit tillsammans i nästan fem år. Den första veckan efter att vi tagit beslutet kunde jag inte ens gå upp ur sängen. Jag hade ingen ork och såg ingen mening med att ens gå utanför dörren.

Hur hanterade du det?

– Jag klarade inte av att vara ensam, så mina systrar och närmaste kompisar turades om att sova hos mig och se till att jag fick i mig mat. Trots det har jag rasat nästan tio kilo i vikt. Det har redan kommit frågor i bloggen om varför jag gått ner i vikt. Jag vill inte att nån ska tro att det är ett aktivt val, för det är det inte.
Hur känns det idag?
– Eric stod mig nära och tog upp mycket av min tid och mina tankar, nu är det inte så längre. Jag försöker att inte tänka på om jag saknar honom eller inte. Visst saknar jag det vi hade tillsammans, men vi kan inte gå tillbaka till det vi hade. Jag har gått vidare nu och det har han också gjort.

Önskar du att det hade varit annorlunda, att ni fortfarande hade varit tillsammans?

– Nu såhär i efterhand är jag ändå rätt glad att det blev som
det blev, jag mår jättebra och jag känner att jag har hittat en trygghet i situationen. Självklart har det varit tufft, men helt ärligt så känner jag mig tio gånger starkare nu än innan.

Concealer till dig som läser VR!
I nya numret av VeckoRevyn kan du läsa resten av intervjun med Molly Sandén.En grym concealer blir din när du köper NYA VeckoRevyn. Där hittar du även 10 smarta tips som gör träningen roligare, vårens snyggaste jackor och spännande långläsning. Du får även en superbra concealer på köpet. Missa inte!