in

Molly Sandén om Dannys frieri: ”Han gick ner på knä på Kilimanjaros topp”

mollysanden

Segertippade Frans Jeppsson-Wall blev den stora vinnaren i folkets hjärtan och kammade hem årets upplaga av Melodifestivalen. Men för Molly Sandén som långt innan tävlingen var favorit hos spelbolagen men ändå slutade på en sjundeplats gjorde det inte så mycket. Hos henne var det nämligen något eller ska vi säga någon annan som fick hennes hjärta att klappa hårt i bröstet – nämligen pojkvännen Danny Saucedo som friade till henne.  Mer

Danny Saucedo och Molly Sandén blev ett par 2013 och har sedan dess fått både en och annan som inte trott på kärlek tidigare att börja tänka om. Efter finalen avslöjade Molly för Nöjesbladet att Danny ställt den stora frågan – redan under deras resa till Kilimanjaro för ett par veckor sedan.

– Han frågade om jag ville gifta mig med honom faktiskt, säger hon.

För Veckorevyn utvecklar hon det hela när vi träffar henne direkt efter finalen i Friends arena.

– Det känns ju såklart helt fantastiskt. Jag har ju vetat om det här ett tag nu, det känns bara skönt att få dela det med världen och få någonting att fira ikväll. Jag har ett nummer, en låt och en förlovning att fira ikväll och det ska jag göra, säger hon med ett leende på läpparna.

Och frieriet var också som hämtat ur en saga. Molly berättar att det var under deras semester för ett par veckor sedan som Danny överraskade henne med ett frieri.

– Han gick ner på knä på Kilimanjaros topp, det var jättefint!

 

Vi på Veckorevyn önskar det nyförlovade paret all lycka!