in

Molly Sandén ger sina 3 bästa självförtroendetips!

puffmollysanden

Alla goda ting är tre, det är i alla fall vad Molly Sandén hoppas på när hon ställer upp i Melodifestivalen tredje gången gillt ihop om att kamma hem hela tävlingen med låten ”Youniverse”. Men trots att hon har över en halv miljon följare på Instagram och är någon många ser upp till så har hon också sina down-perioder. Mer

För Veckorevyn.com berättar Molly hur det känns att vara en förebild för många unga tjejer och killar och dessutom delar hon med sig av sina absolut bästa pepptips i vardagen!

Molly Sandén pressbild 2
Foto: Sony Music

Det är inte bara på scen som Molly har gjort sig ett namn hos sina följare och fans. På Instagram har hon drygt 500 000 följare och antalet tickar stadigt uppåt hela tiden. På frågan om hur det känns att vara en förebild berättar Molly att det för henne är en ära och även lite av en skyldighet.

– Det kanske låter hårt, men man har förmåner att vara i en position där folk lyssnar på vad man säger, man har följare och fans och man kan nå ut. Då är det en skyldighet att i alla fall göra någonting för att göra den här planeten bättre. Det finns så mycket vi skulle kunna göra. Framför allt när det gäller självförtroende och självkänsla som vi bidrar till på bilder.

[adSpace]

Molly tycker inte att kändisskapet endast går ut på att boosta sitt eget ego utan tycker att man som offentlig person faktiskt borde ge tillbaka också.

– Jag tycker inte att man bara ska använda uppmärksamheten för att boosta sitt eget ego, sin egen karriär och sin egen plånbok. Jag får så mycket kärlek av fans, det hade varit så egoistiskt att inte ge tillbaka.

molly
Foto: Sony Music

Molly blev under många år retad och hånad för hur hon såg ut. På frågan om hur man ska göra om man befinner sig i samma situation svarar hon:

– Jag brukar säga ”Kill them with kindness”, var alltid den större personen. För de som är elaka mår alltid sämst själva. Man kan inte må bra om man på riktigt tror att det är smart att trycka ner andra för att må bra själv. Det är inte ett vinnande koncept och kommer aldrig att vara det, säger hon och fortsätter:

– Försök att tänka: ”Jag är större än dig för att jag är inte elak tillbaka, jag är en bra person” och bara veta att det kommer vinna i längden.

[adSpace]

Mollys 3 bästa boostingtips!

  1. Musik är bästa terapin alltid om jag är på dåligt humör. Hitta en bra pepplåt som du bara inte kan motstå. Min är just nu ”Unstoppable” med Sia. Man känner sig så jävla powerful när man hör den låten.
  2. Försök att umgås med människor som ger energi och inte som snor energi. Man känner det bara genom att vara nära någon. ”Är du en person som lyfter upp mig eller håller du mig tillbaka?” Går man i skolan är det svårare, men då kan man hålla ut, snart kommer en tid då du får välja själv.
  3. Jag har en liten regel för mig själv att så fort jag tänker något taskigt om mig själv vilket är ganska ofta, då försöker jag istället tänka något bra om mig själv i nästa andetag. Om man klagar på att byxorna sitter tight, så måste jag tänka på något bra direkt efter, som mina leverfläckar som jag tycker är fina.

Vill du se mer sånt här? Gör som 40 000 andra och gilla VeckoRevyn på Facebook så missar du inget!