in

Modellkoll: Lydia Hearst

dragare
Modellkoll: Lydia Hearst

Spana in arvtagerskan som säger nej till champagne och som inledde sin karriär med att pryda Vogues omslag.

Mer

dragare

Namn: Lydia Hearst
Född: I New Haven, Connecticut 19 september 1984
Bor: Manhattan
Längd: 170 centimeter
Känd för: Sitt dockliknande utseende och sina skarpa linjer i ansiktet.
Vad du inte visste: Lydia gillar inte champagne, utan dricker bara ”champagnen av öl”, Miller Lite.

bild3

Lydia Hearst upptäcktes av fotografen  Stephen Meisel, som var fast beslutet att Lydia hade potential för att bli supermodell. Hon inledde sin karriär med att i april 2004 pryda omslaget på italienska Vogue. Sedan dess har hon varit med på otaliga omslag, synts på catwalken och även på vita duken. Och 2007 år tog hon hem titeln som  Årets Supermodellthe Michael Award, modellernas motsvarighet till en Oscar. 

bild2

Lydia på front row tillsammans med Self Magazine redaktör Lucy Sykes och Carmen Electra.

Även innan Lydias modellkarriär drog igång, var hon ett välkänt namn. Som dotter till Patty Hearst, som väckte stor uppmärksamhet när hon kidnappades 1974 av den amerikanska gerillagruppen SLA. Och även genom sin gammelmorfar som har skapat medieimperiet William Randolph Hearst, som idag beräknas vara värt cirka 30 miljoner kronor.

bilden

Lydia i Mylas kampanj i våras..

En av Lydias mest uppmärksammade modelljobb var för Myla Londons underklädeskampanj, i våras. Lydia har även medverkat i Gossip Girl, där hon spelade Lily van der Woodsens inredningsdesigner som blev förförd av Chuck Bass. Utöver modellandet är Lydia även intresserad av design och förra året lanserade hon en väskkollektion och designade fitnesskläder för Puma. Men hennes karriär stannar inte här. Unga Lydia har även en egen kollumn i New York Posts söndagsbilaga, Page Six Magazine.

bild6

Lydia syns ofta med bar rygg.

Lydia blir titt som tätt jämförd med societetsdrottningar som Paris Hilton, men Lydia själv kan inte alls identifiera sig med tjejer som Paris. Hon gillar inte att gå på välgörenhetsgalor, eftersom hon anser att det bara är en ursäkt för att få festa. Hon påstår sig även skilja sig från Paris i andra avseenden, då Lydia själv säger att hon alltid håller ihop benen och aldrig går utan underkläder…

Spana in Lydia på fest…

… och på catwalken