in

Modellen Karlie Kloss har en rejäl morgonrutin – innehåller isbad (!)

karlie kloss

Supermodellen Karlie Kloss förberedde sig rejält inför årets Victorias Secret Fashion Show. Mer

Jag vet inte hur er morgonrutin ser ut, men min är väldigt sparsam. Rengöring och återfuktning, sedan är det rakt på med sminket. Om man är en riktig supermodell, låt oss säga Karlie Kloss, så ser morgonrutinen lite annorlunda ut. I alla fall om man gör sig i ordning för Victorias Secret Fashion Show.

Årets VS Fashion Show hölls i Shanghai och inför den preppade modellerna såklart rejält. Karlie Kloss lade upp en video på YouTube där hon visade hur hon fick den där riktigt glowiga hyn vi alla är ute efter. Till sin hjälp hade hon Georgia Louise, hudvårdsexpert. Och första steget får en definitivt att vakna upp ordentligt.

Först stänker Kloss isvatten i ansiktet i tjugo sekunder. Efter ett par sekunder av skrik från modellen pga kylan (väldigt förståeligt) säger hon ändå att det var uppfriskande och att det kändes skönt.

Rutinen fortsätter med att applicera en mask och massera ansiktet för att få igång blodcirkulationen. Efter det är det dags för ett återfuktande serum som de arbetar in i huden med tapotement där man rytmiskt trummar in produkten, som i det här fallet stimulerar och väcker hyn. Tapotement är faktiskt en svensk metod.

Sist i rutinen är det dags för något som nästan ser ut som stora skedar. Det är ett verktyg i rostfritt stål som man förvarar i frysen, för att det ska vara riktigt kallt. De dränerar, masserar och hjälper till att få bort eventuell svullnad.

Pjuh, lång morgonrutin! Kika in videon här nedan.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss