in

Mode, bloggar och välgörenhet med Mogi

mogibild
Mode, bloggar och välgörenhet med Mogi

Mogi tipsar om den bästa nätshoppingen, och ger dig tips på hur du kan lyckas med din blogg!

Mer

mogibild

För många var vinnaren självklart när de nominerade presenterades i kategorin Årets Videoblogg i årets upplaga av VeckoRevyn Blog Awards. Malin ”Mogi” Richardsson glada nuna, egna ordlista och positiva sätt hade redan uppmärksammats av bloggare landet över, kvällstidningar och TV.

– Jag har videobloggat sen 2007, berättar Mogi. Fast då var det inte alls lika ofta och med sämre kvalité på både kameran samt innehållet, haha. Nu är det riktigt bra upplösning i kameran samt lite mer uppstyrt.

Varför tror du att din blogg är så populär?
– Jag hoppas att jag inspirerar och förmedlar en positiv känsla i bloggen. Kan jag bara sätta ett leende på mina läsares läppar så är jag nöjd!

Vad har du för tips till läsare som själva vill starta en blogg?
 – Välj ett bra bloggnamn, helst något som lägger sig på minnet. Satsa på designen, första intrycket är viktigt. Bilderna du tar och lägger upp på bloggen ska vara utav bra kvalité. Det är viktigt att skriva texterna från hjärtat.

I videobloggarna får läsarna titt som tätt följa med i Mogis färgsprakande garderob där budget och lyx blandas på bästa tänkbara sätt. Syftet är att inspirera.

mogivr

I det nya numret av VeckoRevyn berättar bland andra Mogi och EMD om vad de tycker om julen – och vad de gör för att hjälpa andra.

Du är alltid så stilsäker,  hur skulle du själv beskriva din stil?
– Jag skulle nog vilja påstå att jag är en romantisk bohem…

Du gillar ju att shoppa på Monroe och Mathilde, vilket tyvärr framförallt är Stockholmare förunnat, för resten av våra läsare, vilka webbbutiker gillar du?

 – Webbshopparna MissGreta.se, Tintinstyle.se samt Stylebop.com har allt Mathilde kan erbjuda. Monroe är lite klurigare, men LouiseBeen har lite ”Monroe feeling”. Annars måste man bege sig mot modemeckor som Paris och Rom för att hitta plaggen.

Men det är inte bara mode som engagerar den bloggande fashionistan. Hon brinner starkt för rättvisa och välgörenhet, vilket hon delar med sig av i senaste numret av VR.

– Min filosofi är att alla kan göra något… Jag stödjer organisationer som Unicef samt Bröstcancerfonden, speciellt nu under julen. I min familj har vi inte haft paket under julen de senaste tre åren utan vi har skänkt pengar som annars skulle gått till julklappar till välgörenhet. Men i år tror jag att vi ska få ett paket var och utöver det skänka pengar.