in

Mischa Barton tagen av polis!

mischa barton rattfylla
Mischa Barton tagen av polis!

Uppdaterat! Mischa Barton, 21, arresterades natten till idag för rattfylla, innehav av olagliga substanser och för att ha kört utan giltigt körkort…

Mer

Lugnt nyårsfirande för Mischa Barton i år?
Den 21-åriga skådespelerskan arresterades av polis kvart i tre natten till idag i West Hollywood i Kalifornien. Hon hade kört över dubbelstreckad linje och missat ett rödljus. Enligt polisens uppgifter till amerikanska tidningar satt Mischa i finkan över natten och släpptes klockan tio imorse.

Hon anklagas för att ha kört berusad samt för innehav av olagliga droger. Dessutom anklagas hon för att ha kört utan giltigt körkort. Några ytterligare uppgifter om droganklagelserna finns dock inte, däremot klarade hon inte polisens alkoholtest.

Tråkigt och sorgligt, tycker Veckorevyn.com som faktiskt trodde att Mischa var smartare än såhär…

mischa bartonrattfylla

Mischa Barton fast för rattfylla, blev tagen av polis natten till torsdag.

Mischa Barton, som blev ”Marissa” med hela världen genom succéserien ”OC”, har inte mindre än fem långfilmer på gång 2008. Dessutom drar hon in ett antal miljoner om året på reklamkontrakt, bland annat för klädmärket Bebe och skomärket Keds. Just Keds säger sig älska Mischa eftersom hon är ”en sådan sund och god förebild för unga tjejer”.

Hur ska det gå nu för Mischa Barton?

mischa barton polis

Mischa Barton fast för rattfylla, långt ifrån den enda i Hollywood som åkt fast…

Mischa är långt ifrån den enda unga stjärnan i Hollywood som åkt fast för rattfylla. Nicole Richie, Paris Hilton och Lindsay Lohan har åkt fast för samma brott.

Läs mer om Mischas skandal i Ebbas blogg.
Hur ska det gå för Mischas karriär? Kommentera!

mbartonmug1

LÄS OCKSÅ: Se Mischa Bartons mugshot!

En sliten, trött och stupfull Mischa Barton blev tagen till polisstationen tre på morgonen natten till idag, se bilden alla pratar om i Ebbas blogg