in

Miley och Nick återförenade

Miley och Nick återförenade

En vecka efter uppbrottet med Justin Gaston berättar Miley Cyrus att hon och ex-pojkvännen Nick Jonas har återförenats.

Mer

Bara en vecka efter uppbrottet mellan Miley Cyrus och Justin Gaston berättar sångerskan till People att hon och ex-pojkvännen Nick Jonas från Jonas Brothers är vänner igen.

Efter att man sett paret umgås mer och mer under den senaste tiden har spekulationer om återföreningen gått varma i amerikansk media. 
–    Vi bestämde oss för att hela grejen var rätt dum och… vi har kommit över separationen. Och våra familjer är superglada att vi umgås igen, berättar Miley i en radiointervju för 107.5 förra veckan.

Nick har bland annat åkt till Miley i Georgia, där hon spelar in filmen The Last Song, bara för att umgås. I onsdags sågs paret åka jetski tillsammans.

–    Han är min bästa vän, och vi umgås hela tiden, och vi har definitivt återförenats. Vi vet inte vad som kommer hända i framtiden, men just nu har vi bara kul och umgås så mycket vi kan, berättar Miley för 107.5.
 Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på fler avsnitt här!