in

Michelle Williams ord om att flytta från sin och Heath Ledgers bostad gör ont i hjärtat

heath ledger michelle williams

Michelle Williams och Heath Ledger var tillsammans i fyra år innan paret gick skilda vägar. I en ny intervju berättar Williams om varför hon inte ville flytta ut från parets gemensamma hus efter Ledgers död – och det är hjärtsnörp på hög nivå. Mer

Michelle Williams och Heath Ledger blev kära under inspelningen av Brokeback Mountain och fick året därpå dottern Matilda. Paret var tillsammans i tre år innan de 2007 gick skilda vägar. Ett år senare hittas Heath Ledger död hemma i sin lägenhet i Brooklyn New York.

leading man

Spekulationerna kring vad som faktiskt ledde till stjärnans död har varit många. Vissa säger att hans roll som Jokern, som han levde sig in i mycket, gav honom psykiska problem, medan andra menar att uppbrottet från Michelle Williams och dottern Matilda fick honom att inte orka längre.

tumblr oc3occe2e61unech7o1 500

Vad som är sant och inte kommer vi aldrig att veta, men en sak är säker: vi saknar honom så.

I en intervju med The Wall Street Journal berättar Michelle, nio år efter Ledgers död, om hur svårt hon hade att flytta ut ur parets gemensamma lägenhet efter dödsfallet.

– Jag kände att ”hur ska han kunna hitta oss? Det var här vi bodde, och han kommer inte veta var vi är”, säger Williams till tidningen, och fortsätter:

– I dag kan jag inte tro att jag tänkte så. Kanske är det som får mig att gråta det faktum att jag är ledsen för den personen jag var som trodde att han inte skulle kunna hitta oss.

”Det kommer aldrig någonsin vara rätt”

Heath Ledgers död är fortfarande ett trauma som Williams bearbetar, särskilt med tanke på att parets gemensamma dotter aldrig kommer att ha en pappa.

I en intervju med Porter i slutet av 2016 sa Michelle Williams att det aldrig kommer gå att komma över det faktum att hennes ex och pappan till hennes barn är död.

– Helt ärligt, när det gäller allt annat så tror jag på att inte kämpa mot omständigheter, att acceptera var man är och var man har varit. Så är det i alla fall förutom i ett, och jag hade kunnat tänka så om det inte vore för att Matilda inte har sin pappa. Du vet, det är någon som inte, jag menar, det kommer aldrig någonsin vara rätt.

Har kort hår som ett minne av Heath Ledger

Michelle Williams har också tidigare berättat att anledningen till att hon länge haft kort hår är för att Heath Ledger älskade den frisyren.

– Jag klippte av det för den enda straighta mannen som någonsin har gillat kort hår och jag bär det som ett minne för någon som verkligen älskade det.

Vi glömmer dig aldrig, Heath <3
large