in

Melloaktuella Loreen: ”Jag är shitness scared hela tiden”

loreen 1

I nya numret av VeckoRevyn har vi lärt känna Marie Serneholt, Loreen och Rebecca Simonsson in under den annars så glammiga ytan. Här på Veckorevyn.com bjussar vi på ett exklusivt utdrag ur Melloaktuella Loreens intervju.

Mer

Du är van att se dem i strålkastarljuset där de fyrar av sina mest självsäkra leenden. Men vad händer bakom den stylade fasaden? Vad har Melodifestival-aktuella Marie Serneholt och Loreen för rädslor och svagheter? VeckoRevyn har lärt känna dem – in under den annars så glammiga ytan. Och här på Veckorevyn.com bjussar vi på ett utdrag ur Loreens intervju.

”Min största rädsla är att tappa kontrollen och att saker och ting inte längre blir på mina premisser med det jag gör och hur jag lever. Många vuxna säger; ’jag kunde inte hålla på med det jag ville för att jag var tvungen att bli vuxen’. Jag är livrädd för att gå på illusionen om att livet måste vara på ett visst sätt, att jag måste bli vuxen. Att jag måste leva ett annat liv, bara för att man ska göra så, för då lever man ju inte fullt ut och det är jag rädd för. Tyvärr jobbar man ofta i motvind i detta yrke, det är många åsikter och jag måste vara väldigt hård. Men jag är shitness scared hela tiden. Med alla kreativa yrken är det ju ett gränsland till flopp och vad händer om det floppar? Då är det nudlar och vatten som gäller. Det skulle jag väl å andra sidan palla men det blir inte det jag vill…”

Läs de öppenhjärtliga intervjuerna med Loreen, Marie Serneholt och Rebecca Simonsson i nya numret av VeckoRevyn.