in

Därför ryktas det om att Megan Fox och Machine Gun Kelly har gjort slut

megan 1
Bildkälla: Unsplash

Är det slut mellan kärleksparet Megan Fox och Machine Gun Kelly? Raderade bilder och kryptiska låttexter på Instagram får fansen att spekulera. Mer

Det har snart gått tre år sedan skådespelaren Megan Fox började dejta artisten Machine Gun Kelly. I början av förra året förlovade sig paret, men nu verkar förlovningen hänga på en skör tråd. Om vi ska tro de senaste ryktena har kärlekssagan nått sitt slut – och här är anledningen till varför det spekuleras om parets uppbrott.

Megan Fox raderade sin Instagram efter att ha tagit bort alla bilder på MGK

Allting började med Megan Fox raderat ett antal bilder från sitt konto på Instagram – bland annat samtliga bilder på Machine Gun Kelly. I samma veva la hon upp bilder på sig själv och en bild på ett brinnande kuvert med en låttext från Beyoncés album Lemonade: ”Man kan känna doften av din oärlighet, den känns på din andedräkt”. Därefter började hon följa Eminem på Instagram, som har en pågående konflikt med Machine Gun Kelly. Efter det raderade hon sitt konto helt och hållet.

Har Megan Fox och Machine Gun Kelly gjort slut?

När Machine Gun Kelly uppträdde på Sports Illustrated Super Bowl-fest under lördagen ska Megan Fox inte ha synts till. Enligt en källa till People pratar hon inte längre med fästmannen, efter att ett storbråk ska ha ägt rum.

– De har inte officiellt brutit förlovningen, men Megan har tagit av sin ring, säger personen till tidningen.

Varken Megan Fox eller Machine Gun Kelly har kommenterat ryktena om uppbrottet.