in

Medarbetare

Vad gör du på VR?– Jag är reporter, redigerare, sex- och relationsrådgivare och allmän glädjespridare.Vilken musik lyssnar du på?– Justin, hiphop och söta pojkar som ger mig fyllda tårkanaler (som James Morrison).Din bästa feel-good-låt?– ”Leave right now” med Will Young. Men det måste vara i bilen – för då skriker jag så högt att mina […] Mer

Vad gör du på VR?
– Jag är reporter, redigerare, sex- och relationsrådgivare och allmän glädjespridare.
Vilken musik lyssnar du på?
Justin, hiphop och söta pojkar som ger mig fyllda tårkanaler (som James Morrison).
Din bästa feel-good-låt?
– ”Leave right now” med Will Young. Men det måste vara i bilen – för då skriker jag så högt att mina stämband på riktigt blir lite rostiga ett tag efteråt … That makes me feel good!
Favvofilm?
– Nej, kan man ha EN favvofilm? Jag vet inte, men här gäller samma sak som ovan … Jag gillar de filmerna som får mig att skratta högt (alltså, HÖGT) av glädje och skrika ut min sorg och hulka fram min gråt. Sånt gillar jag, skönt att få ur sig lite …
Bästa beautyprodukt?
– Kisby torrschampo, Helena Rubensteins magic consealer, Biotherms light foundation och Kerastase schampo for Oily scalp.
Detta kan du inte leva utan?
– God mat, motion, mina vänner, min familj, roliga partykvällar, kärlek och min fria vilja – det är det som gör livet värt att leva.
Person du beundrar?
– Oh, många … Alla mina kollegor, min pappa och min mamma, Hannah Rosander, Scarlett Johansson (för att hon är så sexig och smart. Det syns i ögonen. Jag älskar henne) och alla andra coola männsikor som lever sitt liv precis som de vill, även om det ibland är utanför ramarna!
Vilket är det konstigaste jobb du har haft?
– Jag har inte haft några konstiga jobb. I min värld är det inte så mycket som är konstigt.
Vad är din högsta dröm?
– Att vara med i en Hiphop-video. Jag skulle bounca lite så där coolt och nicka lite sådär nonchigt till den som rappar med min NY-kepa. Och i slutet skulle jag korsa armarna så där tufft, kolla in i kameran med hård blick och sedan brista ut i gapskratt … Eller nåt. Jag har inte tänkt på det så mycket.
Din coolaste kändis-spotting?
– Måste faktiskt vara när jag bodde på samma hotell som Zinedine Zidane på Teneriffa i höstas. Alltså, han är stooor! Det är minst lika stort som att Madonna hade varit där. Tycker jag.

hannah 2