in

Medarbetare

Vad gör du på VR?– Det allra roligaste haha, det vill säga det som har med mode att göra. Jag samlar in fina kläder, roddar plåtningar, väljer modeller, sätter ihop outfits, gör plocksidor, skriver modenytt-sidan med mera, med mera. Vilken musik lyssnar du på?– Mest soundtracks. Tre favoriter är ”Garden State”, ”Lost in translation” och ”Shine”. Men […] Mer

paulina

Vad gör du på VR?
– Det allra roligaste haha, det vill säga det som har med mode att göra. Jag samlar in fina kläder, roddar plåtningar, väljer modeller, sätter ihop outfits, gör plocksidor, skriver modenytt-sidan med mera, med mera.
Vilken musik lyssnar du på?
– Mest soundtracks. Tre favoriter är ”Garden State”, ”Lost in translation” och ”Shine”. Men jag är också svag för hjärtkramande känslopop typ Ed Harcourt och The Arcade Fire, och ehh 70-talsdisco och den typ av tuff elektro som Peaches spelade i början.
Din bästa feel-good-låt?
– Det beror på vilken typ av feel-good jag är ute efter. Mys-feel-good = Zero 7:s ”In the waiting line”. Rock n’ roll-feel-good=Babyshambles ”Fuck forever”. Party-feel-good= Daft Punks ”Highlife”.
Favvofilm?
– ”The eternal sunshine of the spotless mind” (fantastisk titel, genialisk film), ”Me, you and every one we know”, ”Dr.Zhivago” och nya favoriten ”Little Miss Sunshine”. Åh, och ”Prinsessan + Krigaren” av Tom Tykwer, jag är såå spänd inför hans filmatisering av boken ”Parfymen” som kommer snart…
Bästa beautyprodukt?
– Redkens hårinpackningar och (med risk för att bli tjatig) Helena Rubensteins Magic Concealer.
Vad kan du inte leva utan?
– Min Gustav, min familj, smågodis.
Person du beundrar?
– Just nu är jag väldigt fascinerad av min mamma. Annars, Carine Roitfeld och Hillary Clinton. Kvinnor med olika sorters makt alltså haha.
Vilket är det konstigaste jobb du har haft?
– Har bara haft högst normala jobb.
Vad är din högsta dröm?
– Att starta ett litet bokförlag som bara ska ge ut klassiker, att ha råd att samla på konst, att starta ett modehus, att bli modechef på franska Vogue och att bo halva året i Italien vore trevligt.
Din coolaste kändis-spotting?
– Satt brevid SJP och åt middag i Hong Kong för några veckor sedan. Hon var liten, smal och sjuuukt vältränad och hade jättestort, burrigt hår, raffig Cavalli-klännig och en okänd gubbe med mustasch som sällskap.