in

Medarbetare

Vad gör du på VR?– Jag utför grävande journalistik i beauty-världen genom att testa produkter, och så ger jag en del tips och svarar på frågor. Vilken musik lyssnar du på?– Alltid bara på tre låtar åt gången i min ipod. Sen tröttnar jag och hittar tre nya favoriter ungefär en gång i kvartalet. Jag […] Mer

Vad gör du på VR?
– Jag utför grävande journalistik i beauty-världen genom att testa produkter, och så ger jag en del tips och svarar på frågor.
Vilken musik lyssnar du på?
– Alltid bara på tre låtar åt gången i min ipod. Sen tröttnar jag och hittar tre nya favoriter ungefär en gång i kvartalet. Jag gillar house och gamla Barbara Streisand-dängor.
Din bästa feel-good-låt?
– ”World hold on” med Bob Sinclar ger mig fortfarande sommarkänslor (jag vet, det är november nu). Men fråga igen om en vecka, då borde verkligen måttet ha rågats.
Favvofilm?
– Match Point. Och Shrek. Jag gillar Scarlet och Donkey, fast på olika sätt.
Bästa beautyprodukt?
– Just nu toppar Armanis foundation, Eyekos mascara, Kisby’s torrschampo och Listerines munvatten (det gör ont i hela munnen, men känns effektivt) min lista över beauty essentials.
Vad kan du inte leva utan?
– Humor, min familj och mina nära vänner. På det känns ett hem och en tandborste ganska viktigt.
Person du beundrar?
Det är jättemånga… Jag beundrar olika personer för olika saker. En av dem är Kiefer Sutherland eftersom att han står bakom världens bästa tv-serie: ”24”.
Vilket är det konstigaste jobb du har haft?
– Jag har inte haft något konstigt jobb direkt, men jag har haft ett hemskt jobb i en butik på Oxford Street i London. Det var minst sagt speciellt.
Din coolaste kändis-spottting?
– Jag har hjälpt Matthew Williamson att välja rätt byxa. Jag hoppas att han återgäldar tjänsten någon gång i framtiden.
Vad är din högsta dröm?
– Förutom att leva ett lyckligt liv tillsammans med inspirerande människor kan jag tänka mig att klappa (eller åtminstone få se) en manta (rocka). Den blir typ 3 meter mellan vingspetsarna. Jag gillar att dyka, och får handsvett bara jag tänker på det… Hoppas att den blir verklighet snart, börjar känna mig otålig.

lisen byline