in

Medarbetare

Marknadsassistent: Madeleine Söderman Vad gör du på VR?– Jag är marknadsassistent, det innebär att jag hjälper marknadschefen Matilda med allt från samarbeten, tävlingar, events, kampanjer och fixa bra erbjudanden till VR:s läsare såklart!Vilken musik lyssnar du på?– Just nu dansar jag mest till Justin framför spegeln.Din bästa feel-good-låt?– Madonna funkar alltid, men just nu går […] Mer

Marknadsassistent: Madeleine Söderman

Vad gör du på VR?
– Jag är marknadsassistent, det innebär att jag hjälper marknadschefen Matilda med allt från samarbeten, tävlingar, events, kampanjer och fixa bra erbjudanden till VR:s läsare såklart!
Vilken musik lyssnar du på?
– Just nu dansar jag mest till Justin framför spegeln.
Din bästa feel-good-låt?
Madonna funkar alltid, men just nu går ”Easy” med Sugababes, mixen av ”Love don’t let me go” med David Guetta vs The Egg och självklart Justins nya skiva på repeat för att ge mig massor av ny energi!
Favvofilm?
– Breakfast at Tiffanys, Audrey Hepburn har alltid varit min stilikon.
Bästa beautyprodukt?
– YSL:s Touche Èclat funkar perfekt på morgontrötta ögon, Lee Staffords torrschampo för platt hår och Elizabeth Arden Eight-Hour Cream funkar på allt annat!
Vad kan du inte leva utan?
– Choklad, familj och vänner, svarta klänningar och självklart min darling.
Person du beundrar?
– Jag har massor av coola, snälla, smarta och grymma personer i min omgivning som gör det de tror på och som dessutom alltid har tid att supporta andra!
Vilket är det konstigaste jobb du har haft?
– Jag har inte haft något konstigt jobb, än…
Vad är din högsta dröm?
– Låter töntigt jag vet, men det är verkligen att få leva ett långt och FRISKT liv tillsammans med mina vänner och familj. Men sen skulle jag gärna vilja ha ett par Oscar de la Renta klänningar också…
Din coolaste kändis-spottting?
Eva Longoria i New York, hon är så snygg, så snygg!
 

madde