in

Medarbetare

Vad gör du på VR? – Jobbar som formgivare. Vilken musik lyssnar du på?– Mest på AD-Carolin som sitter brevid mig. Eftersom hon är VR:s bästa dj så blir det en salig blandning av musik, inspiration och andra väsentligheter.Din bästa feel-good-låt? – ”The worlds greatest” med R Kelly, jag blir glad bara jag tänker på […] Mer

Vad gör du på VR?
– Jobbar som formgivare.
Vilken musik lyssnar du på?
– Mest på AD-Carolin som sitter brevid mig. Eftersom hon är VR:s bästa dj så blir det en salig blandning av musik, inspiration och andra väsentligheter.
Din bästa feel-good-låt?
– ”The worlds greatest” med R Kelly, jag blir glad bara jag tänker på den låten.
Favvofilm?
– Jag svarar ”Stolthet och fördom”, fast det känns supertöntigt, men jag älskar alla versionerna!
Bästa beautyprodukt?
– Jag kan omöjligt bestämma mig för en. Kanebos volymshampo är helt ärligt det bästa schampot som finns. Isadoras läppglans Express Star Gloss i färgen 59 Reflecting oyster är det absolut snyggaste läppglanset med bästa appliceringspenseln och underbaraste doften(jag har testat många läppglans, och det här vinner överlägset). Cliniques ögonbrynspenna går heller inte av för hackor.
Vad kan du inte leva utan?
– Förutom luft och vatten så är jag ganska anpassningbar.
Person du beundrar?
– Det finns många. Generellt så imponeras jag av människor som börjar med ingenting,  åstadkommer mycket och ändå lyckas behålla fötterna på jorden.
Vilket är det konstigaste jobb du har haft?
– Bara vanliga jobb, inget som går att jämföra med Emma Sundhs skådespelarkarriär direkt.
Vad är din högsta dröm?
– Tidigare var det ju att hitta världens underbaraste pojkvän, och ha världens roligaste jobb, och nu när jag har kommit dit känner jag mig ganska nöjd för tillfället, men jag ska klura på det, jag lever ändå med övertygelsen att det bara kan bli bättre  …Jag föredrar förövrigt mål framför drömmar.
Din coolaste kändis-spottting?
– När jag var i Dubai bodde jag på samma hotell som Naomi Campbell och vi såg henne titt som tätt, vid frukosten och på stranden. Hon var extremt snygg … och lång.

helena