in

Medarbetare

Vad gör du på VR?– Jag är sekreterare, servar både läsare och redaktion, tar också hand om tävlingar, utbetalningar, fakturor och en massa annat skojsigt.Vilken musik lyssnar du på?– All musik som går att dansa till – är inte så förtjust i tut-i-luren jazz. Då blir jag nervös.Din bästa feel-good-låt?– Suger i mig all hit-musik, […] Mer


Vad gör du på VR?
– Jag är sekreterare, servar både läsare och redaktion, tar också hand om tävlingar, utbetalningar, fakturor och en massa annat skojsigt.
Vilken musik lyssnar du på?
– All musik som går att dansa till – är inte så förtjust i tut-i-luren jazz. Då blir jag nervös.
Din bästa feel-good-låt?
– Suger i mig all hit-musik, just nu Scissor Sisters senaste ”I dont feel like dancin'”.
Favvofilm?
– Har länge varit såld på ”Höstlegender” med Brad Pitt – där är han helt galet snygg – men vad hände sen..?
Bästa beauty-produkt?
– Kerastasés utredningskräm för håret: tar bort det elektriska ur håret och gör det lätt att kamma ur, knutar och rastagarn försvinner lätt.
Vad kan du inte leva utan?
– Mina tokigt roliga, stökiga, charmiga, pussiga och underbart sköna barn – Edward och Ludwig!
Person du beundrar?
– Jag beundrar alla som arbetar ideellt  – som tar sig tid för andra människor, har vårdinstinkten kvar och brinner för att värna om varandra.
Konstigaste jobb du haft?
– Det måste vara på Skattehuset i början av 80-talet, inte för att arbetet i sig var konstigt, men vi fick räcka upp handen och be om lov för att gå på toaletten, och kvittera ut penna och sudd – så det inte slösades med skattebetalarnas medel.
Vad är din högsta dröm?
– Ha ett alldeles eget litet pensionat på Mallorca, hemtrevligt och där ena rummet inte är det andra likt, härliga omeletter och gott vin.
Din coolaste kändis-spotting?
– Tyvärr är jag helt blind när det gäller kändisar, har förmodligen rört mig bland ganska många genom åren – men ser dem aldrig.
lotta2

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.