in

Medarbetare

Vad gör du på VR?– Jag är musikredaktör och redaktionschef. Som musikredaktör ansvarar jag för musiksidan och alla stora intervjuer med artister i tidningen.Som redaktionschef hjälper jag chefredaktören att planera tidningen och ser till att alla sidor fylls med smart, coolt och glammigt innehåll. Jag kommer med artikelförslag och filar på idéer, coachar reportrarna, håller […] Mer

Vad gör du på VR?
– Jag är musikredaktör och redaktionschef. Som musikredaktör ansvarar jag för musiksidan och alla stora intervjuer med artister i tidningen.
Som redaktionschef hjälper jag chefredaktören att planera tidningen och ser till att alla sidor fylls med smart, coolt och glammigt innehåll. Jag kommer med artikelförslag och filar på idéer, coachar reportrarna, håller kontakt med alla våra duktiga frilansare, redigerar texter och är korrekturansvarig. Bland annat!
Vilken musik lyssnar du på?

– Oh, är det världens svåraste fråga? Ska jag namedroppa blir det mycket brittiskt – Keane, Babyshambles, Lily Allen, Oasis, Suede, Smiths, Morrissey, Beatles, Libertines … Annat som spelas mycket i min Ipod är Arctic monkeys, Weeping willows, Kent, Gwen Stefani, Johnny Cash, Britney Spears, Dolly Parton, Ryan Adams … okej, nu får jag ge mig.
Din bästa feel-good-låt?
– ”Common people” – Pulp.
Favvofilm?
– ”Borta med vinden”.
Bästa beautyprodukt?
– Just nu är det lätt Chanels nagellack i färgen ”rouge noir”. Annars är jag väldigt svag för lyxiga bodypeelings.
Vad kan du inte leva utan?
– Cola light och skoshopping – mina två största laster.
Person du beundrar?
Oprah Winfrey. Alltid, Oprah.
Din coolaste kändis-spotting?
–  Daniel Craig, i Köpenhamn på MTV EMA. Het.

caisa 2