in

Mayer talar ut!

dragare
Mayer talar ut!

John Mayer talar ut om uppbrottet med Jennifer Aniston…

Mer

bild1

John Mayer talar ut om romansen med Jennifer Aniston.

Nyligen dumpade artisten John Mayer, Jennifer Aniston efter deras tre månader långa förhållande. Nu talar han ut om uppbrottet och John har bara vackra ord att säga om sin före detta flickvän.

– Jennifer Aniston är den smartaste, mest sofistikerade person jag någonsin har träffat. Hon är en av de härligaste personer jag har träffat i hela mitt liv, säger Mayer till OK Magazine.

bild2

Jennifer verkar inte allt för olycklig över uppbrottet och sägs redan dejta en någon ny…

Den korta romansen mellan stjärnorna ska ha tagit slut då John inte var redo att binda sig. Själv menade John bara att kärleken hade svalnat och att det inte var någon speciellt som hände.

– Det handlar om att gå ut med någon, vara ärlig i början av förhållandet, såväl som under och vid uppbrottet.  Antingen så är du otrogen eller så gör du slut och jag är av den andra sorten. Och det är allt, ingen oärlighet och inget skitsnack, säger Mayer.

Jennifer Aniston sägs redan ha gått vidare och det ryktas om att hon börjat dejta modellen Matt Felker, och om den nyheten har Mayer bara fyra ord att säga: ”Jag bryr mig inte”.