in

Mässan i bilder

mingel3
Mässan i bilder

Veckorevyns mässa i Kungsträdgården blev en supersuccé, kolla in bilderna nu… Mer

mingel3

Trångt i vinlet på Veckorevyns mässa.

Trångt, svettigt och fantastiskt roligt! Trycket var enormt när Veckorevyn drog igång lifestyle-mässan i Kungsträdgården klockan tre på fredagen.

Aldrig hade vi kunnat drömma om att så många glada, sköna tjejer skulle vilja komma förbi och mingla, spana på modenyheter, lyssna på Emilia de Poret, höra Anna König inspirera, se Din sko och Dagmars fina modevisning, bli stylade av Goldwell, bli sminkade och förstås vara med och tävla. Bland annat kunde man på plats tävla med Kilroy om en jorden runt-resa.

mingel1

Goldwell fanns på plats för att berätta om kommande trender, dessutom kunde alla som ville bli stylade i håret av Goldwells egna experter. På fredagen var kön lång…

Emilia de Poret uppträdde live på scen

mingel7

En av de mest populära inslagen på mässan var när Veckorevyns bloggare, sångerskan Emilia de Poret, uppträdde live på scen. Emilia rev ner jubel och applåder när hon framförde sin singel ”I can” och gav ett smakprov på kommande singeln ”Pick me up”.

Emilia berättade också att hon snart åker till Australien, där ska hon spela in en ny video. Självklart hänger bloggen med, följ med på hennes resa där!

mingel2

Ebba hälsar välkommen.

På fredagen var det enbart öppet för tidningens prenumeranter och de som prenumererar på nyhetsbrevet här på Veckorevyn.com. Det lönar sig att signa upp sig, har du inte gjort det – gör det genast! Det är gratis och du kan avanmäla dig när du vill.

Veckorevyns redaktion var givetvis på plats. Moderedaktör Li Svärd pratade trender, Hannah pratade sex och relationer och Ebba hälsade välkomna till mässan. Många läsare passade på att haffa redaktionsmedlemmarna för ett snack.

mingel6

Många piffiga Veckorevyn-läsare var på plats i Kungsträdgården i helgen! Totalt besöktes mässan av över tusen tjejer… Det enda problemet med att vi slog besöksrekord var att alla goodiebags tog slut redan på fredagen.

Din sko och Dagmar bjöd på visning

mingel8

En av programpunkterna var modevisning signerad Dagmar och Din sko.

mingel5

Alla besökare utmanades i att delta i Veckorevyns ”Fashion walk”, en poängpromenad som gick runt hela mässan. Både under fredagen och lördagens drogs lyckliga vinnare som lyckats pricka in alla rätt i tävlingen.

mingel

Tack alla som kom till vår mässa – hoppas att vi ses snart igen!