in

Man avstängd från Tinder på grund av sexism (vi önskar det hände MÅNGA fler)

man avstangd tinder

Att bete sig som ett sexistiskt svin straffar sig (ibland). Det fick Tinder-användaren Nick erfara när han blockades från den populära appen efter att ha trakasserat en kvinna. Mer

Det var i förra veckan som Tinder gick ut och berättade (på internationella gris-dagen!) att de hade stängt av en man från appen efter att han hade betett sig illa mot en kvinna. I samband med att Nick pratade med henne upplevde han att det tog lite för lång tid för henne att svara på hans meddelanden, så han blev såklart skitsur och kallade kvinnan för ett rasistiskt glåpord, sa att hon var en fitta (i negativ bemärkelse) och att hon borde ha mindre smink på sig. Really, Nick? Är du så osäker på dig själv att det där blir din reaktion när någon inte svarar?

Tinders VD Rosette Pambakian fick höra talas om Nick och hans minst sagt svinaktiga beteende och bestämde sig för att agera. Hon stängde av honom från appen för alltid och skrev ett blogginlägg om det. Hon skriver bland annat:

”Tinder har nolltolerans mot respektlöshet. Inget rasistiskt snack. Inga sexistiska grisar. Ingen trollande. Inga skitstövlar som inte kan hantera sin egen otillräcklighet nog för att kunna ha ett schysst samtal med en annan person på Tinder”.
4da4e27dec3c40eb5f312966e3ecd96e

Efter att Nicks meddelanden till kvinnan som han trakasserade började spridas uppmärksammade flera andra kvinnor att de själva varit i kontakt med denne Nick och att han betett sig illa mot dem också, skriver Huffington Post. Vi är knappast förvånade, men likväl förbannade.

Vi är glada att vi kan swipea vidare på Tinder utan att riskera stöta på honom, men vi önskar att mååånga fler stängdes av för sexism och trakasserier. Det hade gjort onlinedejtning sååå mycket mer givande!

 

OBS! Mannen på bilden har ingenting med artikeln att göra.