in

Magra Mischa

bartonstart
Magra Mischa

Size 0-hetsen fortsätter sprida sig. Ännu en stjärna som trillat dit?

Mer

barton2

Mischa Barton på front row i Paris.

Snygg, begåvad och trendig – skådespelerskan Mischa Barton var en varmt välkommen VIP-gäst under coutureveckan i Paris. Men bilderna på den 23-åriga stjärnan väckte också andra reaktioner. Är hon ännu ett offer för den sjukliga smalhetsen i Hollywood?

barton3

En betydligt magrare Mischa än vad vi är vana att se.

Engelsk-amerikanska Mischa Barton började jobba som barnskådis när hon var åtta år. Hon var med i ”Sjätte sinnet” men är fortfarande mest känd för rollen som Marissa Cooper i dramaserien ”OC”.

Efter seriens avslut ville Mischa satsa på vita duken – men karriären har inte gått spikrakt. I december 2007 åkte hon fast för rattfylleri, det ryktades också om att hon bar på marijuana. Sedan dess har hon snarare synts på väg från långa klubbnätter än i prestigefyllda filmsammanhang.

barton1

Mischa Barton på modeveckan med couturevisningar i Paris.

2007 gjorde hon filmen ”Virgin territory” mot Hayden Christiansen, en film som sågades totalt och aldrig ens gick upp på bio.

2009 har hon tre filmer på gång, nu gäller det för Mischa att få karriären på rätt spår igen. Men att hetsbanta hjälper knappast, Veckorevyn hoppas att Mischa mår okej och tar hand om sig själv…

barton

Mischa Barton för cirka ett halvår sedan.